info@twistgeschenken.nl
Dorpsstraat 19, 8806 KT Achlum
0517 - 79 60 60

Afwassen met Mijn Stijl

Afwassen met Mijn Stijl

Afwassen met Mijn Stijl

Ben je opzoek naar afwasmiddel van het Merk Mijn Stijl? Met de mooie producten van Mijn Stijl word het bijna een feestje om de afwas te doen. De afwasmiddel van Mijn Stijl hebben een mooi uiterlijk en past in iedere keuken. De Mijn Stijl afwasmiddel flessen hebben verschillende kleuren; zwart, bruin, wit & transparant. Dat wil jij toch ook afwassen met Mijn Stijl!

Afwassen met Mijn Stijl cadeau geven

Ben jij opzoek naar een leuk cadeau pakket?  Mijn Stijl pakket afwas geur olijf is leuk om cadeau te geven bij bijvoorbeeld een nieuwe woning, verjaardag of als bedankje.

Mijn Stijl pakket afwas geur olijf Inhoud; afwasbak zwart gerecycled, afwasborstel hout, handzeep olijf (plantaardig), ecologisch afwasmiddel, theedoek ecru, met zwarte streep.

We pakken het cadeau feestelijk voor je in! Opzoek naar een bijpassende wenskaart? Bij Twistgeschenken.nl hebben we voor iedere gelegenheid wenskaarten in het assortiment, je vindt ze hier.

Is afwassen met Mijn Stijl goed voor het milieu?

De afwasmiddel van Mijn Stijl zijn allen milieu bewust. De afwas producten van Mijn Stijl zijn ecologisch, de teiltjes zijn gemaakt van gerecycled materiaal en het hout heeft een FSC keurmerk. Alle producten worden op een verantwoorde duurzame manier geproduceerd. Op een verantwoorde manier afwassen met Mijn Stijl!

Welke geuren heeft Twistgeschenken.nl in het assortiment?

Bij Twistgeschenken hebben we de volgende geuren op voorraad, Amber, van Olijf tot Cotton. Ben je benieuwd geworden naar de producten van Mijn Stijl? Je vindt ze hier.

Vaak samen gekocht

De bijpassende Mijn Stijl handzeep word vaak samen gekocht met de afwasmiddel.  De Mijn Stijl producten zijn basics voor in huis! Handzeep, van wasmanden tot roomspray.

Tip van Twistgeschenken.nl

Wil je ook in stijl afdrogen? Dan hebben we voor jouw deze leuke theedoeken in het assortiment! Je vindt ze hier. Mijn Stijl Theedoek tekst Someone has to do the dirty work (maat s) staat in iedere keuken! En ja, iemand moet het vuile werk doen. Maar met de producten van Mijn Stijl word dat net even wat leuker “afwassen met Mijn Stijl”!

Vragen?

Heb je nog vragen over afwassen met Mijn Stijl? Neem dan gerust contact met ons op over afwassen met Mijn Stijl. Wij staan graag voor je klaar op werkdagen tussen 08:30 uur tot 17:00 uur.

Liefs,

Twistgeschenken.nl

De waardering van www.twistgeschenken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 56 reviews.
X