info@twistgeschenken.nl
Dorpsstraat 19, 8806 KT Achlum
0517 - 79 60 60

Jungle kinderfeestje

Traktatie jungle 

Organiseer een jungle kinderfeestje en ga op avontuur in het hart van de jungle! Dit thema is perfect voor kinderen die houden van dieren en avontuur. Van uitnodigingen tot traktaties, wij hebben alle tips en tricks die je nodig hebt om het perfecte jungle feestje te organiseren.

Uitnodigingen kinderfeestje jungle

De uitnodigingen Begin met het kiezen van de perfecte jungle uitnodigingen. Denk aan groene bladeren, wilde dieren en natuurlijk de kleur groen. Je kunt ook kiezen voor uitnodigingen met een dierenthema, zoals zebra’s, giraffen en apen. Vergeet niet om de datum, tijd en locatie van het feestje op de uitnodiging te vermelden. En als je bijpassende jungle traktaties hebt, vermeld deze dan ook op de uitnodiging! We hebben de volgende uitnodigingskaarten in ons assortiment;

Hoe creëer een jungle sfeer

De decoraties creëer een jungle sfeer door het ophangen van groene ballonnen, groene slingers en natuurlijk jungle dieren knuffels en speelgoed. Zet jungle planten op tafel en versier de muren met jungle posters. Vergeet niet om wat groene verf te kopen en een jungle boom of een aantal bladeren op de muren te schilderen. Dit zorgt voor een leuke en levendige sfeer.

Welke activiteiten voor een jungle kinderfeestje?

De activiteiten Wat is een jungle kinderfeestje zonder activiteiten? Hier zijn een paar ideeën om de kinderen bezig te houden:

  • Jungle speurtocht: maak een speurtocht met aanwijzingen en opdrachten om de kinderen te laten zoeken naar verborgen schatten in de jungle.
  • Dierenmaskers maken: laat de kinderen hun eigen dierenmaskers maken met papier en kleurpotloden of verf.
  • Jungle knutselen: laat de kinderen hun eigen jungle dieren knutselen met papier, lijm en glitter.

Uitdeel traktaties bestellen bij Twist Geschenken

De traktaties eindig het feestje met een aantal heerlijke jungle traktaties! Denk aan dierenvormige koekjes, snoepjes in de vorm van jungle dieren en kleine jungle speeltjes. Vergeet niet om de jungle kleurplaat met kleurpotloden toe te voegen, dit is een leuke activiteit voor thuis.

Het organiseren van een jungle kinderfeestje kan een uitdaging zijn, maar met de juiste uitnodigingen, decoraties, activiteiten en traktaties, wordt het een feestje om nooit te vergeten! Bekijk hier onze jungle traktaties.

De waardering van www.twistgeschenken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 56 reviews.
X