info@twistgeschenken.nl
Dorpsstraat 19, 8806 KT Achlum
0517 - 79 60 60

Wassen met Mijn Stijl

Wassen met Mijn Stijl

Elke dag de was aan de kant is ook een feestje! Wassen met Mijn Stijl

Mijn moeder zei vroeger altijd “elke dag de was aan de kant is ook een feestje!” Zo kwam Twistgeschenken.nl op het fantastische idee om het assortiment uit te breiden met wasruimte artikelen waaronder het merk Mijn Stijl. Want zeg nu zelf wat is er nu leuker als je bijvoorbeeld gaat samenwonen om een leuk bruikbaar cadeau te krijgen voor in je washok, een cadeau die ook nog bijna iedere dag gebruikt word voor die stapel was die er elke keer opnieuw weer is. Wassen met Mijn Stijl maakt het zoveel leuker. Ben jij ook opzoek naar een handig cadeau? Dan ben je bij Twistgeschenken.nl op het juiste adres.  

Was ophangen met de Mijn Stijl wasknijpers

“Het leven is een feestje je moet alleen wel zelf de was ophangen” Voor sommigen is het geen feestje om de was op te hangen, terwijl anderen er weer heel blij van worden! Zodra het mooi weer is word de was weer lekker buiten opgehangen en dan ruikt de was weer zo lekker fris.  

Wist je dat je met de Mijn Stijl wasknijpers ook nog je steentje bij draagt aan het milieu? De wasknijpers zijn gemaakt van 95% gerecycled materiaal. Een mooi en eerlijk product. De knijpers van Mijn Stijl zijn er in drie verschillende moderne kleuren: zwart, wit en groen. Ook zo benieuwd geworden naar de wasknijpers? De wasknijpers vind je hier.

De voordelen van de wasknijpers van Mijn Stijl zijn:

  • De wasknijpers hebben moderne kleuren.
  • Mijn Stijl Wasknijpers zijn ECO friendly.
  • De knijpers zijn erg stevig hierdoor gaan ze niet zomaar stuk in tegenstellingen van goedkope knijpers.

Mijn Stijl wasmanden

De Mijn Stijl wasmanden zijn super handig voor in iedere wasruimte. Wassen met Mijn Stijl word door deze wasmanden een stuk makkelijker. Heb jij dat gevoel ook weleens nog even snel de was boven in de kast doen? Met de wasmanden van Mijn Stijl ren je snel en gemakkelijk de trap op, dit komt doordat de wasmand makkelijk te dragen is met één hand en op de heup. De wasmanden nemen weinig ruimte in en zijn in stapelbaar.

Lekkere geurzakjes voor in het washok

Twistgeschenken.nl heeft diverse Mijn Stijl geurzakjes voor in het washok of voor in de kledingkast. De geurzakjes hebben een mooi zwart wit design en zijn een ware Eye catcher voor in de wasruimte. Ze ruiken heerlijk en geven minimaal 3 maanden geur af.  We hebben de geurzakjes Van Mijn Stijl in verschillende geuren bijvoorbeeld Parfum cotton of olijf.

Tip van Twistgeschenken.nl:

De Mijn Stijl Bed & Body spray doen het ook goed voor op je linnen en in het washok! Naast de heerlijke geuren is de fles op zich ook een plaatje. De inhoud van deze bed & bodyspray bedraagt 250 ml of 500 ml. We hebben de volgende geuren in het assortiment: Amber, Cashmere en Kamille. Heerlijk voor op je beddengoed en je lichaam.

Vragen?

Heb je nog vragen over wassen met Mijn Stijl? Neem dan gerust contact met ons op over de wasmanden, wasknijpers of geurzakjes. Wij staan graag voor je klaar op werkdagen tussen 08:30 uur tot 17:00 uur. Liefs, Twistgeschenken.nl

De waardering van www.twistgeschenken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 56 reviews.
X