info@twistgeschenken.nl
Dorpsstraat 19, 8806 KT Achlum
0517 - 79 60 60

Disclaimer, garantie en klachten

Hoewel bij het samenstellen van deze webwinkel de grootst mogelijke zorgvuldigheid is betracht, kan niet worden ingestaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. Twist Geschenken is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze webwinkel.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek, melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

We lossen uw klacht graag op. Dat lukt ons het beste wanneer u contact met ons opneemt. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@twistgeschenken.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Echtheid van reviews

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.”

Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Twist Geschenken, materiaal dat zich op onze websites bevindt, te kopiëren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.

De waardering van www.twistgeschenken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 66 reviews.
X