info@twistgeschenken.nl
Dorpsstraat 19, 8806 KT Achlum
0517 - 79 60 60

Over Twist Geschenken

Over Twist Geschenken

Van harte welkom! Twistgeschenken is een mooi bedrijf met unieke geschenk ideeën en heeft één doel: Unieke relatie geschenken samenstellen met een twist voor elke gelegenheid waar iedereen blij van wordt. In onze webshop vind u een compleet assortiment aan geschenken. Ons assortiment bestaat uit: cadeaus voor speciale gelegenheden, bier pakketten, beterschap geschenken, kerstpakketten, wenskaarten, woonaccessoires & noem het maar op! En we zijn nog steeds volop aan het uitbreiden met ons assortiment. Onze specialiteit is unieke geschenken met een twist samen te stellen voor jullie!

De slogan van Twistgeschenken

De leuke slogan van Twistgeschenken is als volgt “relatie geschenken met een twist”  de slogan verraadt het stiekem al! Alle geschenken die onze webshop verlaten worden met liefde en creativiteit ingepakt en hebben daardoor ieder hun eigen twist.

Wie zit er achter Twistgeschenken

Even voorstellen, Mijn naam is Albertine Greidanus trotse eigenaar van Twistgeschenken en ik ben woonachtig in het mooie Achlum een klein dorpje in Friesland. In 2020 kwam het idee om een webshop te beginnen in relatiegeschenken dit heeft me altijd al getriggerd. Vanaf jongs af aan zit het ontwerpen van producten al in mijn DNA en zo heb ik dan nu ook van mijn hobby mijn werk gemaakt. Voor mij is het dan ook elke dag een feestje dat ik al die prachtige bestellingen mag verwerken en met een twist te verpakken.

Vijf euro korting op je eerste bestelling?

Wordt ook Twistgeschenken member & feest met ons mee! Zo blijf je op een feestelijke manier op de hoogte van onze nieuwste geschenken en unieke acties van Twistgeschenken. Wil jij je inschrijven voor de nieuwsbrief? Hier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief.

“Laten we toasten op jullie & Twistgeschenken”

Vragen?

Heb je nog vragen over Twistgeschenken, Stel ze gerust! We staan graag voor je klaar. Hier kun je contact met ons opnemen. Veel plezier met het bezoeken van onze webshop!

Liefs,

Twistgeschenken

De waardering van www.twistgeschenken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 56 reviews.
X