info@twistgeschenken.nl
Dorpsstraat 19, 8806 KT Achlum
0517 - 79 60 60

Korting op je bestelling

Yeah! Nu bij Twistgeschenken korting op je bestelling

Hoe leuk is dat korting op je bestelling ontvangen, op unieke cadeaus of de wenskaarten van twistgeschenken! Wil jij ook korting op je bestelling? Schrijf je dan nu snel in voor de nieuwsbrief van Twistgeschenken en ontvang €5,- euro korting op je feestelijk bestelling.

Waar kan jij je inschrijven voor de nieuwsbrief

Inschrijven van de nieuwsbrief van Twistgeschenken kan via de onderstaande button.

Na de inschrijving van de nieuwsbrief ontvang je de kortingscode per mail, de kortingscode kun je verzilveren bij het afrekenen van je bestelling. Deze kortingscode is geldig bij een besteding vanaf €25, en geldig op ons gehele feestelijke assortiment.

Wat leuk! Je hebt je ingeschreven voor de nieuwsbrief van twistgeschenken

Wauw dank je wel voor je inschrijving op onze nieuwsbrief, als dank €5,- korting op je bestelling! Ben je benieuwd geworden naar ons feestelijk assortiment? Ons feestelijk assortiment vind je hier.  

Waarom inschrijven voor de nieuwsbrief?

Mis dit feestje niet en blijf zo op een feestelijke manier op de hoogte van de nieuwste geschenken en unieke acties van Twistgeschenken.

Afmelden nieuwsbrief

Ten alle tijden mag je een eenmaal gegeven toestemming intrekken. Hoe kan jij je afmelden voor de nieuwsbrief? Dit doe je door op de afmeld link in de nieuwsbrief te klikken. Jouw gebruikersgegevens zullen vervolgens verwijderd worden.

Wist je dat Twistgeschenken een groot assortiment heeft aan cadeautjes

Bij Twistgeschenken hebben wij een feestelijk assortiment denk hierbij aan, verjaardagscadeaus, bierpakketten, woonaccessoires, wenskaarten & nog veel meer leuke artikelen. En deze leuke artikelen kun je nu shoppen met €5,- korting hoe leuk is dat, uiteraard pakken wij de leuke cadeautjes feestelijk voor je in!

Vragen?

Heb je nog vragen over onze nieuwsbrief? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar op werkdagen tussen 08:30 uur tot 17:00 uur.

Liefs,

Twistgeschenken

Korting op je bestelling
De waardering van www.twistgeschenken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 56 reviews.
X