info@twistgeschenken.nl
Dorpsstraat 19, 8806 KT Achlum
0517 - 79 60 60

Nieuw kaartenbox wenskaarten

kaartenbox wenskaarten

Een eigen wenskaarten lijn bij Twistgeschenken

Hoe leuk is dat! Unieke ontwerpen: wenskaarten met een twist voor elke gelegenheid met deze kaartenbox.

Iedere kaart is met veel passie en creativiteit ontworpen om het eind resultaat te behalen en het blijft dan ook een feestje als de ontwerpen die je bedacht hebt, het zo mooi op papier doen. Na het ontwerpen van de wenskaarten, kwam al snel het idee om een leuke kaartenbox samen te stellen. Ben je benieuwd naar de wenskaarten? je vind de wenskaarten hier.

Twistgeschenken heeft een leuke kaartenbox voor je samengesteld met unieke wenskaarten

met de wenskaartenbox van Twistgeschenken heb je voor elke gelegenheid een wenskaart in huis om te versturen, denk bijvoorbeeld aan een verjaardagskaart, beterschapskaart of een wenskaart voor een huwelijksdag. Hoe handig is dat! Wil je ook een wenskaarten bestellen? Dat kan de wenskaarten shop je hier.

Elke kaarten set die de webshop verlaat word verpakt in een hippe eigentijdse thema!

Wat is er nu leuker om een hand geschreven wenskaarten te versturen uit de kaartenbox van Twistgeschenken

Wist je dat de kaarten van Twistgeschenken ook los te bestellen zijn? Bij ons in de webshop zijn de kaarten ook per stuk verkrijgbaar. Ook is het mogelijk dat wij de wenskaart met de hand voor je schrijven en te versturen naar de geadresseerde. De leuke wenskaarten van Twistgeschenken shop je hier.

Wenskaarten voor speciale gelegenheden

Bij Twistgeschenken hebben we ook wenskaarten in het assortiment voor speciale gelegenheden denk hierbij bijvoorbeeld aan Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, Trouwdag of bedank kaartjes voor juffen en meesters.

Leuk feitje over de wenskaarten van Twistgeschenken

Sinds kort worden de wenskaarten van Twistgeschenken ook verkocht op het mooie Curaçao, in een hippe winkel waar ze woonaccessoires, cadeaus & souvenirs verkopen. En hierbij kleuren de kaarten van Twistgeschenken mooi bij het tropische eiland.    

We gaan voor kwaliteit bij Twistgeschenken

De wenskaarten van Twistgeschenken zijn gedrukt op stevig papier en hebben een matte afwerking.  

Vragen?

Heb je nog vragen over onze kaartenbox? Neem dan gerust contact met ons op over de wenskaarten. Wij staan graag voor je klaar op werkdagen tussen 08:30 uur tot 17:00 uur.

De waardering van www.twistgeschenken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 56 reviews.
X