info@twistgeschenken.nl
Dorpsstraat 19, 8806 KT Achlum
0517 - 79 60 60

Geldinjectie cadeau geven

Geldinjectie cadeau geven

Geldinjectie cadeau geven met een twist

Heb jij binnenkort een feestje? En weet je niet zo goed wat de wensen zijn van het “feestbeest”, wellicht kan Twistgeschenken jouw helpen. Wij kunnen ons goed voorstellen als je geld cadeau geeft dat je het ook op een ludieke manier wilt verpakken!  Dit kan zeker met de geldinjectie van Twistgeschenken. En één ding is zeker het word gieren en brullen die avond om jou geldinjectie cadeau! Een spraakmakend geld cadeau waar nog lang over gesproken wordt! Wil jij ook iemand verrassen met een geldinjectie cadeau te geven? Je vind de geldinjectie hier.

“ken jij wel iemand die een geldinjectie kan gebruiken”

Yes, you did it

Yeah geslaagd! Dat is zeker een feestje waard. Super leuk om geldinjectie cadeau te geven als er net iemand geslaagd is voor zijn rijbewijs of studie. Ken jij iemand die net is geslaagd voor zijn studie of autorijbewijs? Die gene kan vast wel een geldinjectie gebruiken, dan is dit het uitgelezen geld cadeau wat je zoekt. Wist je dat Twistgeschenken ook bijpassende felicitatie geslaagd kaarten in het assortiment heeft? Je shopt de wenskaarten hier

Handig om te weten voordat je de geldinjectie cadeau geeft

De geldinjectie is heel gemakkelijk te vullen met papiergeld of twee euro munten. De spuit is te vullen met muntgeld tot een bedrag van 50 euro. De afmetingen van de geldinjectiespuit is in totaal ongeveer 27 cm lang.


“spuiten met geld”

Wil jij op een unieke manier geldcadeau geven?

In ons assortiment vind je verschillende producten waar mee je op een leuke manier geld cadeau kan geven. De favoriet van Twistgeschenken is geldinjectie cadeau geven! Benieuwd naar onze producten geldcadeau geven? Je vind ze hier.

Vragen?

Heb je nog vragen over geldinjectie cadeau geven? Neem dan gerust contact met ons op over geld cadeau geven. Wij staan graag voor je klaar op werkdagen tussen 08:30 uur tot 17:00 uur.

Geldinjectie cadeau geven
De waardering van www.twistgeschenken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 56 reviews.
X